završni rad
Mineralni sastav, gustoća, prostorna masa, poroznost i upijanje vode bazalta s lokaliteta Vratnik (Banovina, Republika Hrvatska)
završni rad

Ilić, Nik
Sveučilište u Zagrebu
Rudarsko-geološko-naftni fakultet
Zavod za mineralogiju, petrologiju i mineralne sirovine

Citirajte ovaj rad

Ilić, N. (2022). Mineralni sastav, gustoća, prostorna masa, poroznost i upijanje vode bazalta s lokaliteta Vratnik (Banovina, Republika Hrvatska) : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:169:821358

Ilić, Nik. "Mineralni sastav, gustoća, prostorna masa, poroznost i upijanje vode bazalta s lokaliteta Vratnik (Banovina, Republika Hrvatska) : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftni fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:169:821358

Ilić, Nik. "Mineralni sastav, gustoća, prostorna masa, poroznost i upijanje vode bazalta s lokaliteta Vratnik (Banovina, Republika Hrvatska) : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftni fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:169:821358

Ilić, N. (2022). 'Mineralni sastav, gustoća, prostorna masa, poroznost i upijanje vode bazalta s lokaliteta Vratnik (Banovina, Republika Hrvatska) : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftni fakultet, citirano: 27.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:169:821358

Ilić N. Mineralni sastav, gustoća, prostorna masa, poroznost i upijanje vode bazalta s lokaliteta Vratnik (Banovina, Republika Hrvatska) : završni rad [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftni fakultet; 2022 [pristupljeno 27.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:169:821358

N. Ilić, "Mineralni sastav, gustoća, prostorna masa, poroznost i upijanje vode bazalta s lokaliteta Vratnik (Banovina, Republika Hrvatska) : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftni fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:169:821358

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.